Sitter i väntrummet

på sjukhuset för Masons första vaccinationer. De ska egentligen ha dem vid 8 veckor men det hade de såklart missat så 10 veckor är bättre än inget.

Morgonen har inte vart bra och vi ska till läkaren vid fem i eftermiddag.


Postens senaste leverans

visar sig vara den nya sitsen till Coco Bloom'en

Bad news, jag vet inte om jag gillar den :(

Hur kan man inte gilla vitt tänker ni? Den är GLANSIG! Inte alls matt som den blå och det tycker inte jag man ser på produktbilderna.

Vi får se om jag skickar tillbaka den helt enkelt!


Lexington - Filt - Snobben

Ja jag vet det blir lite tjatig, men när jag väl snöat in på något har jag svårt att slita mig! Snart kommer den här snygga filten pryda Mason's rum. Det får snart vara nog med filtar, jag vet inte var jag ska ha alla?
Det kommer nog matcha finfint med de fina lakanen från Newport han fått i present. Blåvitrandigt såklart. Kruxet är bara att jag måste hitta ett svenskt täcke och kudde då måtten inte är densamma. Men det ska ju inte användas en på ett tag.
 
Kommer bli snyggt i hans vita Stokke säng när han blir lite äldre!

När lillebror sover

Då får hundarna en chans att gosa i knät. Det tar inte lång tid innan de två minsta infinner sig på plats, nära ska det vara!

Solen skiner nu på morgonen och vi har redan fått paket som vi ska öppna!


Söndag - vilodagens dag

Men inte för oss! Vi var uppe i ottan (klockan 8) och började förbereda inför Jennie & Co's ankomst. Tänk så mycket man hinner med när man går uppe tidigt. 
 
Ungarna har röjt runt, jag inte Mason då men Jennies två - Thea och Felix och Mason har mest sovit.
 
Vi packade ihop ungar och gick till pubben för att äta en liten lunch och snacka lite skit. Nu är vi ensamma och Mason sover i vagnen i väntan på att hans farmor och farfar ska komma upp från Yorkshire. Under tiden vi väntar har jag tryckt i mig ytterligare två kakor jag inte behövde ihop men en kopp te. Är det Söndag så är det!
 
Snobben ligger i vagnen och sover så sött...

En dag i solen

Det vart visst fint väder ändå! Maken kom hem vid tre så vi gick ut direkt och käkade en se än lunch i solen.

Mason skötte sig så bra och sov mest på axeln.

Nu? Hemma, dags att mata hundar och städa lite!

Ha en fin kväll!


Bortskämda

hundar och ungar. Det kanske är en röd tråd?

Här ligger de flesta mjuka leksakerna på tork medans de andra har tvättats för hand och ligger ute!

Nu ska jag bara lura bort de illaluktande tjurmusklerna så luktar det bara tvättmedel ;)


Sista Lördagen i April

och det är svinkallt. Jag är trött på att tjata om ens prata om det men vart är VÄRMEN? Trött på att behöva ha vinterjacka och mössa på mig så fort jag ska gå ut. Sommaren kommer ju bli jättekort innan det blir höst och sen vinter igen.
 
I alla fall, tvätten ska ut, bajs-Pelle här har sett till att tvättmaskinen går varm.
 
Natten har vart jättebra och jag ska inte klaga som ny mamma som får 8 timmars sömn. Igår tog vi Snobben med oss ut och åt tapas och drack ett glas vin. Kom hem lagom till ännu en flaska för gamen och vips så var det läggdags för oss alla.
 
Idag ska jag ta tag i lite städning, pappan är på jobbet och imorgon kommer Snobbens farmor och farfar i några dagar.
 
Igår fick jag ett ryck och kastade in alla hundarnas leksaker i tvättmanskinen, nu ligger de på elementet och torkar, vilken HÖG! Bortskämda de med!
 

Mys med Mas

Vi kallar honom Mas som kort. Uttalas Mejs typ. Så mys med Mejs! Såhär ser det ut då vi myser. Bebis på bröstet, där trivs han bäst. Men han blir otroligt snuvig och täppt snabbt när han ligger så.
Känns det igen?
 
 
Jag klickade i alla fall hem en sån där 'snorsugare' så får vi se om den funkar. Vi droppar saltvatten in den lilla näsan minst en gång om dagen. Vet inte om stackarn fortrfarande är förkyld?

Små söta fötter!

Man bara vill ligga och snusa på...

On the wish list!

Den här har jag suktat efter HUR länge som helst! Man tröttnar säkert väldigt fort men den är ju så söt! Stolen får gärna vara svart så den matachar de svarta lädersätena i vår bil men svart och vitt!?
 
Britax Cowmuflage

Mason's höfter

Vi var ju som sagt på sjukhuset för att kolla Mason's höfter och tyvärr så var det inte helt som det skulle. Vi ska tillbaka för att kolla med ultraljud exakt hur illa ställt det är och om det behöver åtgärdas.
 
Helst, ber till Gud, så ser jag att han slipper. Det är en metalställning med hängslen som bänder fötterna utåt som han då måste ha i 12 veckor 24 timmar om dygnet. Man kan inte bada honom eller något sånt. Stackars barn, som om det inte kunde räcka nån gång?
 
Det är alltid något och jag försöker att inte vara negativ men det är tamej 17 alltid något som är-går fel och det är jobbigt att aldrig kunna slappna av. Är det inte barnet så är det hundarna eller huset eller bilen eller famlijen eller vänner eller jobbet eller kunder eller något annat. Att det ALDRIG bara kan få vara BRA!?
 
När är det min-vår tur att få lite tur och lycka? Jag tycker inte jag ber om mycket men det kan väl vara min tur snart?
 

Den dagliga dosen

av post ser oftast ut såhär!

Jag älskar när brevbäraren ringer på dörren, best time of the day.

Idag kom ett myggnät, ett par Ralph Lauren jeans, en leksak från Pebble och en tröja från Weekend de la Mere!


Håll tummarna

för att den nyaste medicinen funkar nu. Igår när vi var på sjukhuset så bara skrek han otröstligt. De som undersökte honom frågade om han alltid var så här. Vi svarade att de senaste tre dagarna har han vart så men inte innan. Vi förklarade att han hade kolik och att vi köpt nya flaskor, nya droppar och allt annat vi håller på med. Sköterskan ser inte vidare övertygad ut. Hon ber oss mata honom för att se om det hjälper. Innan det har han både hunnit pinka och bajsa på henne för övrigt.
 
Vi matar honom men han forstätter att GALLSKRIKA! Hon förklarar att ett barn som gjort ifrån sig och är nymatad INTE borde skrika så om det inte är något fel. Hon säger att hon tror inte alls att det är kolik så det oftast är vid en specifik tidpunk på dagen inte hela tiden. Hon tycker att vi ska ringa doktorn för att se om det kan vara GER eller även kallat acid reflux. 
 
Jag ringer direkt och tjatar till mig ett recept som jag sprang och hämtade imorse med ungen i bärselen i värsta farten så fort apoteket öppnade. Han SOVER, tyst som en mus!
 
Jag lovar att är det GER så ska jag nita de två sjukvårdarna som varit här i flera veckor och övertygat om oss att det 'bara' är kolik! Stackars barn. Men nu ropar vi inte hej förens vi är över bäcken, men ta i trä så sover han så fridfullt i alla fall.
 
Alltid är det samma sak, man ska vara sin egen polis, läkare, snickare och mekaniker för man kan banne mig inte lita på någon eller förvänta sig att de kan sina jobb.
 
Funkar inte det vi fått nu så ska de utreda om han är allergisk mot mjölk. 
 
Nu ska jag springa vidare här hemma som en vessla och städa upp efter nattens kalablik innan lille musen vaknar.
 
Over and out!

 
 

3560 gram

det betyder ju att han kan sitta i en bärsele! Hur glad vart inte jag då det är där han helst vill ligga på vårat bröst hela tiden då koliken verkar bli bättre när han får ligga lite på magen. Woho, började kika runt på vad som fanns men ser då att de måste vara 53 cm långa OCH väga minst 3500...
 
Tji fick jag då. Då blir det ingen bärsele än på ett tag. 
 
Men eftersom jag hade 400:- tillgodo hos de jag köpte vagen hos så tog jag en Chicco bärsele för att prova, vem vet, han kanske inte alls gillar och sitta där och då slipper jag slösa pengar på en dyrare Baby Björn. Man får inte vara dum.
 
Tog den i svart så passar den det mesta!
 

I Edinburgh

Tog en liten promenad runt slottet!


I Edinburgh

Tog en liten promenad runt slottet!


På väg till sjukan

Ska kolla Snobbens höfter på sjukhuset idag så vi sitter i bilen på väg in till Edinburgh. Efteråt tänkte vi gå på stan och shoppa lite!

Lämna tillbaka lite presenter som inte passar och säkert fylla på garderoben lite.

Hinner vi tänkte vi springa förbi Jennie på jobbet och visa upp lillen.

Nu håller vi tummarna för att höfterna är som de ska!


Fler presenter

Även Rosie kom med en present till Snobben! Hennes dotter fick bland annat ett par gula Hunter gummistövlar av oss när hon var liten så vi fick ett par URGULLIGA Ugg boots till Mason som han troligtvis kan ha nästa år!
Hur söta är de inte?
 
Nu börjar det tryta med plats i både garderoben och alla korgar så nu får vi nog dra ned lite på shoppande. Äsh, who am I kidding? Jag har ju precis börjat! Trots en fullspäckad helg har jag minsann lyckats klicka hem både det ena och det andra. Bland annat från Ralph Lauren och Jasper Conran.
 
Även lite presenter till en del små nyfödda i vår omgivning. I LOVE TO SHOP!
 
Men efter den här helgen så får jag nog lugna ned mig lite, han kommer aldrig hinna använda allt annars.
 
 

Läggdags

 
Dags att samla ihop tankar och allt annat och gå och lägga sig. Inte sova direkt men börja fixa inför ännu en natt. Känns som om jag inte gör något annat än gör i ordning inför kvällen?!
 
Snobben sover äntligen i sin babysitter, hundarna är ute på sista kissrundan och det börjar mörkna ute (21.00)
 
Imorgon MÅSTE jag dammsuga, come rain come shine, det är så himla dammigt bara efter några dagar.
 
Good night allesammans!

Fire fire

Idag var det nära ögat vill jag lova! Jag hade tänt ett doftljus för att försöka få bort den västa sopplukten efter hundarnas tjurmuskler i väntan på sjukvårdaren. Hon kom och gick och så tittade lilla solen fram. Sagt och gjort, ut med vagnen, koppla hundar, bära ut bebis, låsa dörr, ta på sig skor och packa det vikigaste.
 
Slänger av en bit plast från vagnen på bordet och går.
 
När jag kommer hem så har jag råkat slänga plasten PÅ det brinnande ljuset! Solen sken så genom fönstret att jag inte reagerade på att det var tänt. Som tur var skedde det inga skador men det var bra nära.
 
Sjukvårdaren tror att Mason är förkyld och därmed tappat 'rösten' han kan inte skrika (tur eller otur) utan piper mest som en fågel stackarn. Det är nästan värre att inte kunna höra honom. Efter en promenad i solen och efter att ha lagat en omelett med en hand (ungen i den andra) sover han nu. Hundarna också för den delen.
 
Det har vart leverans DELUXE här idag och det har kommit tre olika leveranser, vanliga posten, TNT och DHL. Det står tomma kartonger ÖVERALLT!
 
Här får ni en liten sneak peak på det ena paketet...
 

Svart-vitt eller färg?

Vilket foto vart bäst? Svart-vitt eller färg? Stjärnorna är bara ett litet tillägg, de hade jag inte tänkt ha där när jag hänger upp det på väggen! Men han är ju min lilla stjärna ♥
 
 
Mason - Top Newbie - Jeans Newbie - Strumpor Newbie
 
Mason verkar liiiite bättre idag men fortfarande inte helt bra. Jag har själv lite ont i halsen idag så det kanske är så att vi är sjuka båda två?
 
Jag ringde sjukvårdaren nu på morgonen och hon kommer hit och kikar på honom så vi slipper oroa oss.
 
Vi skulle egentligen träffa Louisa med hennes tvillingar vi lärde känna på Neo, men vi flyttar det till Fredag och hoppas att vi mår bättre då. Vi stannar helt enkelt hemma idag och väntar på posten.
 
Imorgon är det sjukhuset som gäller för lillen, de ska kolla hans höfter.

38+3

I Torsdags kom barnvårdaren för att väga Mason och även se hur vi kan hjälpa honom med hans kolik. Tyvärr är det inte mycket mer än det vi gör man KAN göra. Vi har droppar, vi masserar och nu kommer de nya flaskorna så får vi se om de hjälper.
 
Annars har han en väldigt mild form av kolik och skriker inte som många barn i flera timmar. Utan han kvider lite och man ser att det gör ont på hans minspel. Han drar upp knäna och blir stel som en bräda.
 
Men i alla fall, tubba wubba som vi kallar honom väger nu hela 3560 gram! Yeeeey! Kul att veta att man gör något rätt i alla fall! Inte undra på att han har ont i magen dock när han äter 2 gånger som mycket som en 'normal' bebis vid den åldern ska äta. Men är han hungrig så är det bara att mata honom säger de, blir det för mycket så spyr han bara upp det överflödiga. Spyr gör han väldigt sällan så han är nog bara en big hungry boy helt enkelt.
 
Nu kommer snart brevet för vaccinationerna som sker vid 8 veckor, 12 veckor och 16 veckor. Vill gärna att han har nån slags vaccination innan vi åker till Sverige.
 
I alla fall, idag är Mason hela 9 veckor gammal och det är underbart att ha honom hemma!
 

Ledsen bebis

Idag har inte vart Mason' dag inte. Det har gnisslats mest hela dagen och jag har inte kunnat släppa honom eller lägga ned honom en minut ens. Så vi har suttit och chillat på soffat mest hela dagen, jag med en avdomnad vänsterarm och han med ett pipande skrik.
 
Fick ned honom tio minuter så jag kunde laga till lite mat och passade på att ta bilden. Det måste vara magen som spökar för han krampar till från och till.
 
Nu tar en trött mamma och bebis och knatar upp där uppe och lägger sig i sängen och glor på TV!
 
Filt från Toffee Moon!

Självklart

kom besökarna med presenter till den lille!
 
Han är så bortskämd så det finns inte. Inte bara från oss ♥
 
Han fick ett par 'Old Soles' läderskor från Amy, Rob & Ellie i marinblått. Hur mjuka och fina som helst.
 
Även en jättefin piké från Mayoral och ett fiffig uppfinning som heter 'Sock Ons' man sätter det ovanpå strumporna så de inte kasar av. För det har jag märkt, de stannar inte kvar någon längre stund på fossingen inte!
Det dröjer innan han kan ha både skorna och pikén men det gör inget, då har han lite att växa i!
 

New in

från Emile Et Rose ♥

Helgen i bilder!



Tigger stirra blint på Lindsay...

Lilla Ellie håller lille Mason!
 

Helgen som var!

Vi hade som sagt besök av Amy och Rob och deras dotter Ellie! De kom halvsent på Fredagkvällen så vi gick ut och träffade A & O innan de kom. Det vart inte sängen förrens 1 på natten vilket jag fick sota för på Lördagen. Ush vad trött jag var.
 
I alla fall, ute och käka frukost, Mason sköter sig exemplariskt såklart, säger inte ett ljud. Iväg och hämta hundarna för att åka till Gosford och gå runt dammen och kika på fåglarna.
 
Hem, lämna av hundarna för att åka till North Berwick och käka krabba och fish & chips i solen. Hem, byta om, tvätta flaskor och packa in oss i bilen för att åka till Archerfield och käka middag, pust! Hem i säng och vaknade runt 10 på Söndagen. Ut med hundar, mata hundar, mata barn (inte i den ordningen) göra iordning oss och ut till Falkos för frukost.
 
Hem till oss för att fika och leka med hundarna och snacka lite skit. Tog farväl och vilket lugn som lade sig över huset. I fem minuter, sen satte kolik-Pelle igång och det var full kaos igen.
 
Pappan gick och tog en siesta och jag tog tag i städningen. Vi somnade ganska omedelbart när det var läggdags vid 11. Nu sover bebis där uppe och jag har precis tryckt i mig frukost. Det ser ut som 'hej kom och hjälp mig' här hemma och det luktar SKIT om jag ska vara ärlig. Jag köpte hem lite helg-gott till hundarna, nämligen tjurmuskel (aka tjursnopp) och det luktar gamla soppor, men hundarna ÄLSKAR det såklart så då får man bara stå ut och sen snäll ut!
 
Hundarna sover, ungen sover och jag borde väl sätta igång här kanske?
 
Men först helgen i lite bilder!

Bloggen stular

Är det bara jag som haft problem med appen i helgen? Den har inte funkat varken på Iphonen eller Ipaden så det vart inte ett endaste litet inlägg under helgen. Trots att jag försökte flera gånger!
 
Det var inte så länge sedan som den strulade heller och det är inte alltid man har tid att starta upp Mac'en som inte står och går hela tiden som under gamla goda dagar - PK - Pre Kids - före barn!
 
I alla fall, idag Måndag. Inga planer, vi vilar upp oss lite efter helgens alla upptåg. Det har gått i ett och jag för en är alldeles slut. Fredag till Söndag var bara en enda stor utflykt!
 
 
Imstagram får räcka för nu så blir det bättre bilder sen!

Kolik

Det ÄR kolik lillen har...

Inte mycket man kan göra utan att bara försöka trösta dem så gott det går.

Massage, droppar och bra flaskor hjälper men det går inte att bota kolik.

Mason sover i vagnen ute i solen medan jag sitter med en latte och kaka i näven.

Liten rast innan det sätter igång igen!


Solen strålar

Vi sitter inne och väntar på att barnsjukvårdaren ska komma och kika på lillen som verkar värre i magen. Solen strålar och vi vill ju helst ut och gå på en långis och njuta av att det är fint väder för första gången!

Imorse kom Terri hit på en kaffe och lite bebismys och i eftermiddag åker vi till Rosie och fikar.

Vid sex ska vi möta A & O och sen går vi till Lindsay och Duncan och möter Amy och Rob dom kommit upp från Manchester vars bröllop vi ska på i Maj.

Fullspäckad dag med andra ord.

Mason sover så fint, typiskt när det kommer någon och ska kika på honom.

Köpte hem nya flaskor idag som ska vara jättebra för kolik - Dr Browns.

Finns de i Sverige? Är det någon som testat dem?


Kvällsbesök!

Ikväll kommer Diane hit och håller oss sällskap när maken-pappan är ute på galej! Det vankas Michelin Star middag för vissa (inte jag) och tråkig mat för en för oss andra (alltså jag)...
 
5 rätters med vin och annat gött för vissa (inte jag) och antagligen pasta och mjölk för oss andra. Men Diane lättar alltid upp det! Helrolig tjej med skinn på näsan som alltid får mig att skratta.
 
Plus att det är rätt skönt att vara 'ensam' ibland. Med ensam menar jag, mig själv, en bebis och tre hundar! Men då kan jag äta vad jag vill, när jag vill, gå och lägga mig när jag vill (beroende på bebis såklart) och titta på vilket skräp som helst på TV!
 
Har precis haft en hantverkare här då vi har en vägg som verkar lite fuktig. Verkar, den verkar inte, den ÄR fuktig! Så fuktig att det lilla verktyget de använder skrek som ett brandalarm. Det är väl inte jättekonstigt med det dåliga vädret vi haft under så lång tid men trist ändå att man ska behöva se till allt hela tiden, oh vad jag skulle önska att jag bodde i en hyresrätt. Då slapp man alla sådana utgifter.
 
Nu ska det städas upp lite innan hundarna ska ha middag och Diane kommer. Ha en fin kväll!
 
En gammal bild från när hela familjen var och hälsade på i London!
 

Coco Bloom Accessory - Coconut White

Vi har ju sedan tidigare den här 'bouncern' babysittern i Bermuda blue, den är svår att få tag på nu så vi tog den färgen för att sedan kunna komplimentera med en anna färg.
Så jag beställde hem en vit. Snyggt nu när han är liten och lite mer färgglatt när han är äldre!
 
Den är så snygg och stylish, inte alls för prålig och för gullig som många babysittar är.
 
Vi har den i 'clear plexi' så basen knappt syns men jag skulle lätt kunna tänka mig en av varje!

Presenter

Den här fina presenten fick Mason av baby Jessica i påskpresent. Hjärtan med födelsedatum, vikt och hur tidigt vårt lilla hjärta föddes.
 
Jättefin och personlig, den hänger så fint i hans rum!
 

En bortskämd liten pojk

Idag fick vi ännu en fin påse med presenter till lille Mason! Det är inte lätt att vara så söt hälsar han :)

Nu ska vi packa på oss kläder och gå ut i snålblåsten... När kommet våren?

Vi använder fortfarande overall, åkpåsen och jag har mössa på mig. Nu har vi väntat länge nog!


Då tar vi och säger godnatt!

Inte för att vi gjort så mycket under dagen men ögon svider och sängen känns som bästa stället just nu!
 
Vi har ätit middag, städat lite, Mason äter just nu och jag funderar på att sätta på en kopp te och krypa ned i min renbäddade säng och kanske se på film? 
 


Lämnar er med några bilder från vårat hem!

 
 
Snabb fråga bara, hur ofta badar ni era små?

Nästan så man blir lite ledsen

Fick börja rensa ut snobbens garderob på kläder idag som är FÖR SMÅ! Han har ju bara varit hemma tre veckor!? En hel hög med små bodys, västar och sånt ligger nu i en liten påse. Vad gör man med det? Man kan väl inte spara allt?
 
Fick hem lite nya kläder idag med posten, måste ju se till att de fylls på :P
 
Mason fick även ännu en present idag med massor av fina kläder och tillbehör som kommer bli jättebra om någon månad så snabbt som han växer.
 
Tyckte det här vr så gulligt, jag som älskar marintema på saker!
'Hello Sailor'
 

Nu är den beställd..

Måmga tycker jag är knasig, men jag fick ge med mig. Ge med mig till mitt inre 'jag måste ha' och så blev det. En Emmaljunga Mondial är beställd från Sverige och på väg hem till mig. Jag ville ju helst ha den igår men det tillverkas tydligen på beställning så jag får snällt vänta 2-3 veckor.
 
Tog en marinblå trots att den espressofärgade läderetten är sketasnygg, men marinblått är mer jag. Om jag ska vara ärlig så var det däcken som sålde den till mig. Ett tag tänkte jag köpa bara chassit med däcken och använda den insatsen jag redan har här hemma i svart. Men nej, ett barn kanske är allt jag får och då vill jag kunna skämma bort honom och mig själv och beställa något jag suktat efter!
 
Sagt och gjort!
 
Den här har jag sen innan, den köpte jag när jag väntade George. Den har legat på vinden över ett år och har blivit lite ful i chassit tyvärr.
Men visst, många har påpekat att de är ganska lika och de är de ju. Men men, nu är den beställd och jag är så glad!

8 veckor

Det var en trött pojke som firade 8 veckor idag. Trött efter ett bad och lite babymassage. Nu ligger han här i armvecket mitt och sover och jag skriver med pekfingervalsen!
 
Nu får det vara sut på spammandet idag, maten ska lagas och sen ska jag tjata till mig en massage. Trevlig kväll!
 
Ps. Vad tycker ni om nya headern?

Mammas lilla snuff

Visst är han fin i sina små kläder?! Idag kör vi på stort, nämligen storlek 50!

Visst är det lite stort fortfarande men värt att prova.

Spana in den lilla munnen ♥
 
 

Hemsklickat från Lexington

Ett vitt påslakan. Har nästan bara lakan från dem nu för tiden. Tycker om kvalitén och att de håller sig snygga.

Så man kan aldrig ha för många säger jag!

Finns inget bättre än att krypa ned i en renbäddad säng. Ser fram emot när jag får bädda lillens säng med hans lakan från Lexington. Det dröjer dock då man här inte gör det förrens 12 månader av säkerhetsskäl!

Är faktiskt lite tjurig på Lexington, jag skickade tillbaka en filt till dem som de nu vägrar byta för de hävdar att jag tvättat den?! Även att jag tagit ut den ur förpackningen. Det är väl dock självklart att man tagit ut den för att se hur den ser ut? Vet inte om jag ska ringa dem? Har inte hört något från dem på flera dagar...


Godmorgon Tisdag

Solen skiner men det blåser halv orkan ute :( Blir ingen långpromenad med vagnen idag inte. Tror jag hörde hur ännu en tegelpanna gled av taket inatt. Vart är våren?

Snobben har i alla fall sovit bättre inatt och vi köpte nya receptfria droppar igår som jag testade nu på morgonen. Ta i trä, ungen har inte sagt ett pip!!!

Inte ett skrik, inget böjd bakåt som en ostbåge, inga krampaktiga tag med de små händerna. Utan precis som en bebis ska vara efter mat, lugn och avslappnad.

Vågar man hoppas?

Liten Mason bara någon dag gammal


Hemklickat från Next II

Vi ska på bröllop i Maj och jag letar outfit till Mason som en galning! Det är dock svårt att hitta något i så små storlekar. Men jag hittade den här!

Tuff och gullig eller vad säger ni?


Hemklickat från Next

Älskar deras passform och att de har inbyggda 'scratch mitts' så de inte kan riva sig ansiktet!

Ser som nya ut trots x antal tvättat så nu beställde jag storleken större 0-1 month istället för first size så han har något att väva i!


Tjurig bebis

Tji fick jag som skrev ett inlägg om hur bra Mason sover. Inatt har han vart riktigt kinkig. Ätit varannan timma och gnällt mellan måltiderna. Imorse vaknade han vid sex och gnällde två timmar efter sista maten så jag la honom i våran säng. Vid nio fick jag väcka honom, inte ett pip sa han! Fem timmar utan käk?

Han blir så ledsen efter mat att han gallskriker så jag måste ringa någon och be om hjälp. Dropparna hjälper inte alls, kan han vara allergisk?


Shhh sleeping baby



 
 
 
Vår finaste lilla skatt, sover allt so oftast...

Vi firar Söndagen med

att ha på oss de nya hängselbyxorna!

De må vara 0-1 månad och är väl lite stora-luftiga-rymliga men ska det vara söndagsfint så ska det!


Blommorna står grant på bordet

Jag sitter vid köksbordet och kisar i solen. Det blåser halv storm ute så värmen i fönster är lurande varm.

Snobben sover efter en mysig fika hos Lindsay. Vi har snackat inredning, PS och längtat efter sommaren.

Nu väntar vi ivrigt på Laura-Anne och hennes Mops Georgie, vi ska ut i stormen och gå med hundarna.


Lördag

och solen lyser. Det är kallt i luften men solen är i alla fall här så vi ska snart bylsa på oss och gå ut på en riktig långpromenad. Tvättten ska först hängas ut och jag är redan på tredje maskinen nu på morgonen.
 
Maken har åkt iväg och spelat i sin golftävling och Mason sover i sin Coco Bloom bouncer. Jag är SÅ nöjd med den! Visst är den STOR och väger ett ton men den är snygg och Mason ligger som en prins där i.
 
Annars då? Ja det är lite trist att vara ensam hela helgen, tyvärr är det ju inte helt ovanligt att jag är det heller för er som läst min blogg en längre tid. Min man jobbar hårt, långa dagar och ofta vilket resulterar i att jag är enam mycket. Vilket är ett av skälen att vi har tre hundar. Så jag slipper sitta helt själv. Nu har jag ju prinsen ochså men jag alltid sagt att jag helst ser helgerna som familjetid. Men men, man kan inte få allt här i livet!
 
Mason i sin Coco Bloom i sina fina kläder från Newbie ♥ (storlek 44)

Fotovägg

 
Vi skulle ju haft tapet på den här väggen men det har inte hunnits med så istället köpte vi en massa ramar och ramade in några av de fina korten han fått. Jag är så himla nöjd och man kan ju byta ut det som sitter i ramarna med ålder och om man ändrar stil vilket man inte riktigt kan med tapet!
 
Lilla snobben ligger på en kudde brevid mig i soffan och sover. Pappan kollar på golf på TV, vi har ätit thaimat och jag är proppmätt.
 
Igår kväll var jag och två tjejkompisar på spa't på en liten föreläsning om Aromatherapy Ass. vi drack champagne, åt snittar och shoppade. Perfekt kväll. Snobben var hemma med pappa och kikade på golf. Vi fick mms på hur de hade det och jag var inte ett dugg orolig. Imorrn och Söndag ska pappan spela i en golftävling han hoastar så jag, snobben och hundarna har oss själva att ta hand om! 

Vi fick användning för den lilla kärran

när vi skulle ta lite nya foton på lillen.
 
Jag köpte den hos Vertbaudet som jag tror även skickar till Sverige om det var någon som vart sugen på deras saker. De har helt underbara möbler och inredningsprylar men även kläder så kika in http://www.vertbaudet.co.uk/
 


Shopping

Det blir inte mycket shopping i affärer längre utan det mesta sker på nätet. Men idag var det dags att handla blöjor och ersättning och då slog vi till och shoppade på samma gång.

Köpte lite kläder från Next till snobben och även en mobil som hänger över skötbordet! Blev mer än nöjd. Lite väl färgglad är den men det är ju bäst för att han ska se!


7 veckor och datum för snitt

Idag skulle du kommit ut lilla Snobben. Idag var det bokat för kejsarsnitt men idag fyller du hela SJU veckor! Du väger 2900 gram lite drygt och är 46 cm lång. Du äter som en häst och sover cirka 3 timmar i sträck. Du är ännu lite för liten för att vara vaken några längre perioder och det handlar om några minuter innan du somnar om.
 
Just nu ligger du på ditt nya fårskinn du fått av mormor i din fina Emmaljunga vagn. Du växer så det knakar och dubbelhakan du ärvt av mig sitter redan på plats.
 
Snart hoppas vi få lite mer vakentid med dig och vi ser även fram mot ditt första leende om cirka 6 veckor. 
 
Tills dess hänger vi hemma du och jag (och hundarna) och bara tar det lugnt!

Hemklickat

Ja vad gör man när maken, barnet och hundarna sover? Jo man smyger iväg och gömmer sig i ett hörn och shoppar!
 
Efter en tur till sjukhuset var både Mason och mamman ledsen så det fixade vi med lite klädshopping till lillen. Vart några toppar, byxor, overall och några koftor.
 
Väl hemma så vart det lite till lillens rum. Vart helt kär i den lilla kärran ♥
 

How CUTE!! Den kan alla hans nallar sitta i

Den här hade jag tänkt att ha vid skötbordet!?
Lådorna har en griffeltavla på framsidan så man kan skriva i vad som gömmer sig i lådorna!
 

Fler presenter

Det fortsätter att strömma in presenter till Mason. Idag kom Andrea förbi på en kaffe och hade med sig en jättesöt sparkdräkt och en supersoft filt med hundar på.
 
Ute på promenaden stannades vi av Mr & Mrs Lamb som hade köpt en liten present. En mjukishund med en fotoram och en skål att ha saker i med ordet BABY på i blått. Jättefint!

Mannen kom hem från jobbet med ytterligare en present, en sparkdräkt i velour från John Lewis och en Lamazee leksak i sprakande färger. Perfekt att hänga i vagnen!
 
Men posten i Lördags kom ett paket från Jennie med familj med ett helt sett av strumpor, bodysar, dregglisar och annat. Bortskämd att bara förnamnet!
 
Diane kom förbi förra veckan med en underbar handstickad overall-åkpåse till Snobben. Perfekt att ha i vagnen när han blir lite äldre. Varm och go!
 
Idag var första dagen jag var hemma själv med tre hundar och Mason. Det gick bara bra. Fick en hel del gjort och fick även ut oss alla fem på em långpromenad. 
 
Imorgon är det sjukhuset som gäller (igen) för ögonundersökning...