Med risk för att låta negativ!

Jag tror inte jag fixar det här. Jag mår så dåligt att jag inte fungerar som en människa ska och borde. Jag kan knappt gå ut med hundarna. Och någon hjälp har jag inte heller. Vad har jag gett mig in på?
 
Jag vet helt ärligt inte om jag fixar det här!

Sådär

då har jag klickat hem lite nya reservdelar till Buggan. Den kommer bli så fin!
 
Ska även klicka hem lite nytt till Emmaljungan i veckan, den behöver ett regnskydd bland annat och ett myggnät!
 
Sa jag att jag inte mådde illa? Jag ljög, jag mår sjukt illa. Tog hundarna på en långis (längre än 10 minuter) så nu sover dom gott i soffan och jag ska minsann lägga mig brevid och jobba på illamåendet!

Dra mig på en kälke baklänges

genom en buske. Vågar man yttra orden? Att jag inte mår illa? Alltså jag mår ju inte prima men jag mår 17 resor bättre än igår. Gick och la mig vid 7 tiden efter jag ätit lite soppa. Skickade ned mannen till affären för att köpa lite melon. Samma craving som förra gången. Det blir en pojke igen det känner jag det!
 
Mådde så illa att jag var tjutfärdig. Armbanden funkar inte för fem öre och mitt nya te med 3 olika sorters ingefära smakar skit och hjälper inte det heller.
 
Vi får väl se hur länge det varar...

Shopping

Jag har en känsla av att det är en pojke till. Och blått finns inte att köpa som bastyg längre så jag tog chansen när jag såg den! Man får med liggdelen med 'locket' men inte sufletten. Den får man köpa till om man vill ha den i blått men det funkar såklart med beige eller svart också för den delen.
 
Ett helt rött sett har jag också köpt, suflett, 'lock' och sittdel. Då blir liggdelen grå eller varför inte blå?
 
Stu tror det blir en tjej, bara för han såg nämligen en speciell fågel där rimmet går såhär
1 for sorrow 
2 for joy 
3 for a girl 
4 for a boy 

Han såg alltså tre stycken. Fågeln är... Vad den hu heter på svenska. SKATA, var tvungen att använda Google translate :)
 
Köpte även ett myggnätoch har hittat ett par terränghjul i Edinburgh som jag funderar på att åka upp och köpa.

Jag mår som ett as!

Japp, vart ska jag börja?
 
Nu vet jag ju dock inte vart illamåendet kommer ifrån, det kan vara en av tre saker eller alla tre. Så idag fick jag rota fram mina åksjukearmband. Nu är det slut på det roliga. Jag kan inte ligga i sängen och kvida längre.
 
Biverkningarna av medicinen som jag slutat ta ihop med anemin ihop med graviditetshormoner och jag mår som ett utskitet äppelskrutt. Yrsel från medicinen, ett fett blåmärke efter jag ramlade in i badkaret igår, flottigt hår som jag inte orkar tvätta ihop med en garderob där inget ser snyggt ut. Om jag har lust att jobba? Inte mycket va!
 
Men sånt är väla livet? Försöker ladda upp en bild med mobilappen men det funkar ju lika jävla bra som vanligt. Förbannade apphelvete! Jag fattar inte varför dom ens gjorde en app när den ALDRIG funkar?
 
Kanske inte direkt bebissnack men jag måste ju få avreagera mig någonstans. Borde väl skriva någon dagbok hur man mår men det är ganska lätt att komma ihåg, KASST!
 
Ja jag glömde ju säga att jag har ont i ryggen också, en inflammerad kota i svanken eller nått liknande. Har ju bara haft ont nu i över 2 månader. Svårt att gå, sitta och ligga. Svårt att lyfta hundarna och sätta på dem koppel och halsband. Ser ut som jag skitit på mig när jag ska lufta in dem i bilen. Lösningen? Det är bara vänta på att den mår bättre. Jag har ju all tid i världen så jag kan ju sitta här och vänta!
 
Ska vi ta lite gravidsnack då? Appen jag laddad ned säger 6+6, jag säger 6+4 men vem vet? Det plingar till i ny vecka och det överernsstämmer inte alls med mina uträkningar men men. Två veckor idag är det tidigt UL som gäller. Då hoppas vi se hjärtat. Ser vi inget hjärta då ska jag hoppa med fötterna först ner i en bunke cement. Bara så ni vet.
 
Nu ska jag försöka sätta mig på andra skinkan så ryggen inte går av på mitten! Ha en trevlig dag // Bitterfittan!

Kan det vara sant?

Att jag har fått en Bugaboo helt gratis? Ja det ser nästan ut så. Den behöver lite TLC men det är ju det jag älskar. Att fixa och mecka och göra dom fina igen!
 
Den behöver en ny broms och lite annat smått och gott men GUD så kul att dona med. Ska hämta den ikväll så får vi se vad som behöver göras. Jag är bara glad att jag har något att göra ett tag.
 
Då kan jag spendera dagarna med att leta reservdelar på nätet och vem vet, antingen behåller jag den eller så fixar jag till den och säljer den.
 
Nu vill jag inte ha något helt gratis så jag har kommit överens om att jag ska skänka pengar till McMillan cancer research som en betalning istället då dom inte ville ha pengar.
 
Med eller utan bebis så är min hobby att restaurera vagnar. Tvätta, putsa, sy, laga, smörja.... Listan är lång!
 
Det är en Cameleon i grå-sand. Grå är favoritfärgen medans sand inte riktigt är det men jag har röda överdrag att byta med i alla fall!
 
Nu har ju den nya modellen precis kommit ut och jag ville ju ha den men kan jag fixa till den här till nyskick så behåller jag den nog och sparar nästan 9000:- som en ny kostar. Det är 9000:- vilket inte inkluderar alla tillbehör :O

5+4

Oj vad tiden går sakta. Den går ännu saktare av att jag måste ta det lugnt. Inget fara runt längre. Har mer eller mindre spenderat helgen i sängen, antingen med datorn eller glott på TV. Sjuk järnbrist (anemi) och lite illamående och allmänna spänningar i kroppen. Känner mig ungefär lika avslappnad som en fiolsträng. En spänd sådan.
 
Ja, så dagarna dom går, men väldigt sakta. Det blir ju en ganska stor kontrast när man är van vid att vara ute och fara och flänga, speciellt på helgerna. Det mesta kretsar runt vin, pubben och middagar. Nu är det middag och inget mer. Visst ska man väl vara glad att man har mat för dagen men när man är så stressad som jag är då behöver man VIN för att överleva. För att inte tala om ciggen. Dom ligger numera orökta i en låda. 
 
Rygen? Den ska vi inte tala om. Nu har jag haft ont sen i början av Juli. Jag stretchar och håller på men det gör lika ont för det. Kan knappt böja mig ned för att ta på hundarna sina halsband och ännu mindre lyfta upp dem i bilen. Får skaffa någon slags ramp.
 
För att hålla mig någorlunda sysselsatt glor jag på bebisgrejjer på nätet. Och det finns ju en hel del. Jag vet att jag inte borde men lite har jag redan klickat hem. Jag måste göra NÅGOT med min tid annars blir jag galen.
 
Stu fixade sofforna i Lördags, helt själv utan att jag ens var där och översåg förvandlingen. Nu är det mysigt inför hösten. 
 
Jag tror jag måste försöka boka en tid med Laura eller Sarah för jag kan inte ha såhär ont i ryggen längre, jag kan knappt sitta på soffan. Ligga i sängen känns bättre. Stå upp är helt enkelt bäst.
 
Nu väntar vi för övrigt. Väntar, inte bara på tre veckor utan på alla månader som förhoppningsvis är kvar. Den 24 September är det en sk. reassurance scan där dom så tidigt som dom kan kollar efter hjärtat. När man sett hjärtat så sjunker risken för missfall. Nu tror ju inte jag direkt på statistik men vi får väl se. Dom säger att dom gjort clinical trials där vid 8+3 dagar om dom ser hjärtat så är chansen väldigt stor att du går hela vägen. Jaja, det sa dom ju sist med. Och det funkade ju inte.
 
Jag tror det är det som är rädslan. Att ge upp allt detta IGEN sätta livet på is IGEN för att det sedan ska gå åt helvete IGEN! Då blir jag bra röksugen.
 
Så vi försöker att inte tänka så. Skulle det ske igen ja då får dom lägga in mig på psyk!