Fredagen i solens tecken!

 
Mina ögon blöder av trötthet och ändå så kan jag inte få till tiden att sova. Väntar man inte på att tvättmaskinen ska bli klar så är det dags att mata honom eller att ta ut hundarna.
 
Hundarna fick sig ett välbehövt bad i alla fall alla tre och jag har fått ut tvätten. Skrik-Pelle (funderar på att döpa om Mason till Pelle eftersom det är det enda vi kallar honom nu i alla fall) ligger i vagnen i köket och sover. På mage, så jag springer som en jojo fram och tillbaka för att kolla att han andas och inte kör en face plant (huvudet rakt ner i madrassen) Får jag fortsätta klaga så vill jag säga att mina knän gör ont.
 
MEN, och det är ett stort men, gissa vem som ska på SPA och få massage på Måndag? Om ni inte gissar på mig så har ni självklart fel.
 
Oh vad jag ska draaaaa uuuuuut pååååå tiiiiiiden....

Snabbild

på ännu en sovande bebis.
 
 
Natten var helt ok, lunchen, inte ok. Det är så störigt att man aldrig kan veta NÄR han sätter igång. Man kan ju aldrig planera något med någon då det inte är vidare kul att hänga med folk när han skriker sig hes.
 
Grannarna sa idag att det var första gången de hörde honom när vi körde in genom grinden idag. Den äldre damen påpekade snabbt att han var röd i ansiktet av all gråt. Ja, sa jag, och vad vill du att jag ska göra? Ser det ut som om jag inte försöker få tyst på honom eller?
 
Aja, vi var och lämnade ut lite tackkort idag, bättre sent än aldrig eh?
 
Solen skiner underbart men jag sitter inne på napp'duty' - alltså nära nog att stoppa in nappen innan han sätter igång och tjuter igen...

Han SOVER!

Ta i trä, han sover som en liten bebis. Vi hann dock ta några foton medan han var vaken och relativt glad. Nu väntar jag på posten!
 
Nu får man ta tag i allt man missat medan den lilla sover. Duscha, bädda, ta ur diskmaskinen, tvätta. Sen blir det en promenad med hundarna. Det regnar dock och är kallt så vi får se hur lång den blir.
 

Badpojke II

 
Idag har vi vart hos farbror doktorn IGEN! De ville kolla att allt var som det skulle då vi fortfarande inte sett någon jätteskillnad efter bytet (ersättning)
 
Visst, det tycket väl att allt såg ok ut men han ska ändå få remiss till sjukhuset för fler prover och kontroller. Jag är helt slut i huvudet och ska gå och lägga mig tidigt idag hade jag tänkt. Just nu tar mannen en välbehövd siesta sen är det min tur. Tror dock inte vädret hjälper, kallt, grått och trist med lite regn som grädde på moset.
 
Klickade hem lite nya kläder till Mason när vi satt och väntade hos doktorn. Ett par jeans från P&P och två romper suits från Ralph Lauren.
 
Lagade till en Ensaladilla Rusa till lunch-middag, det var inte igår inte. GUD så gott!
 
Nu sitter jag på soffan, det är tyst och lugnt (för en gångs skulle) men allt jag kan tänka på är ett lugnt bad.

Fotar

I brist på annat...
 
Känner mig så 'up beat' en sekund för att nästa tänka herregud snälla sluta skrik...

 
Problemet är att ju mer han skriker ju mer luft får han i sig och ju värre blir det. Så man blir panikartad och försöker få tyst på honom på alla sätt. Och alla sätt är ju bra förutom de dåliga. De dåliga funkar en sekund för att sedan inte funka alls, precis som de bra. 
 
Man vet aldrig vad som kommer funka eller inte. Idag fick jag gå till tandläkaren och ligga i stolen med Mason på bröstet i sin Baby Björn, det gick finfint. Trots att tandläkaren sa att det hade hon minsann aldrig sett i sin tandläkastol innan. Som sagt, alla sätt är bra utom de dåliga. Nu ikväll gick det inte få tyst på honom i Baby Björnen överhuvudtaget. Stog med honom i sin Stokke och körde honom tvärs över det gamla trägolvet vi har i vardagsrummet. Då var han tyst, till man slutade. Det slutar ju med att han är så övertrött att han inte kan somna. Det verkar som om det är en dag relativt bra och den nästa är total kaos.
 
Aja, imorgon är en ny dag...

Ute i solen!

 
 
 
Ja med tanke på hur ofta solen skiner så får man passa på! Jag är så nöjd med vagnen by the way, löööve it!

My blue eyed boy!

Dag tre med den nya laktosfria mjölken. Jag säger varken bu eller bä förens vi vet om den verkligen funkar!

Helgen har vart upp och ner, ibland tror jag att den funkar för att nästa sekund tro att han faktiskt är sjuk på riktigt.

Just nu SOVER han som en liten daggmask på min mage.

Dagen blir lugn efter ett några väldigt hektiska dagar!


Tummen upp

För mitt nya babygym! Jag låg tyst och snällt där i nästan en halvtimme så morsan fick duscha!


Shopping

En av de sakerna vi inte hade var ett babygym. Jag tycker de flesta är ganska fula men det här kändes ok.

Från Mamas & Papas! Vi får väl se om det kommet till användning och gillas av skrik-Pelle!

Köpte nya nappar och en mugghållare till Buggan också.

Nu? Hem och ta ut hundarna på en långis innan vi ska möta Lindsay och Nikki!


På flyget

Gick allt över förväntan. Inte ett pip sa han. Sov som en stock. Så fort vi landade satte han såklart igång men vilken tur att de andra resenärerna slapp höra det.

Vi flög SAS och han fick en leksak och en pekbok båda gångerna. Leksakerna fick hundarna men böckerna sparar vi!

Tummen upp får både SAS och Mason!


När bebisen sover får man fota...

 
Det är fortfarande inte klart i rummet. Jag blir galen, jag får inte till det! Fönstret är så brett och djupt att jag inte riktigt vet vad som blir bäst där. Nu är det bara stort och TOMT! Men det är ett underbart ljust rum med ett fönster som är nästan lika brett som en hel vägg. Det är norrläge men på eftermiddagen och kvällen så skiner solen rakt in - underbart!
 
Önskar att jag haft mer tid att fixa till de sista 20% som fattas men det blir aldrig av...

Kan inte fokusera

Tog med mig Mason till grannbyn för att köpa ny ersättning till honom. Känner pressen inför det hela. Att folk kan få en att må så dåligt. Tanken på att träffa på en av dem får mig att vilja springa in, köpa skiten och kasta mig in i bilen igen!
 
Så det vart ingen lång shoppingtur för oss inte. Lie hundmat och ersättning och hem igen. In med hundarna i bilen och till Gosford för en promenad. Försökte rensa tankarna. Det gick sådär med skällande hundar och bara massa gegga överallt. Aja, tog en latte ute i min ensamhet (om man nu kan kalla det ensam med tre hundar och en unge) 
 
Åkte förbi Andrea, spydde lite galla och vände hem med en unge som nu skrikit i två timmar. Jag håller på att bli galen.
 
I alla fall så ska jag ut och dricka lite vin med Lindso imorgon. Vi ska båda till sjukhuset så vi ska dränka våra sorger lite :P
 
Nu? Take away, mannen kom precis hem!

 
 
 

Mörkt

Ush allt känns så fel. Inget jag gör blir rätt. Hur jag än vänder och vrider på mig blir det fel. Vad jag än säger så är det fel, hur jag än tänker blir det fel.
 
Igår började jag dagen IGEN med att sköta andras jobb och slutade med att jag vart så förbannad efter att ha försökt ringa ett svenskt nummer i TRE dagar med att jag skickade ett mejl som var allt annat än trevligt. Jag ORKAR inte hålla på.
 
Ungen skriker ta mig fan hela tiden och får jag ETT råd till av någon utomstående ska jag nita dem. You have been warned. Har fått höra hur det kan vara hans tänder, hur han är hungrig, hur han är törstig, hur han är sjuk hur han är det ena efter det andra. Man tror att man knäckt kruxet och när man provar nästa gång skriker han lika mycket i alla fall. Torr blöja, mätt och lagom varm, spelar ingen roll här. Han gallskriker i alla fall. Vi köpte Sempers droppar, inte fan funkar de. Om något skriker han mer nu. OM det är droppar eller bara av en händelse vet jag inte.
 
Nu vet jag liksom inte vad jag ska prova här näst. Ny ersättning? Nya flaskor? Jag tycker jag provat ALLT! Själv mår jag inget vidare heller. Måste försöka ta mig till läkaren. Ska i och för sig och ta blodprov imorgon så jag kan ju passa på att fråga då.
 
Solen skiner med sin frånvaro och det är kallt inne. Värmen står på och ja... Vad mer ska jag säga. Sa jag att ungen skriker?
 
Det spelar liksom ingen roll om man håller i honom, kör honom i bilen, vyshar honom, går med honom i vagnen, det spelar ingen roll. Han bara SKRIKER! Jag ska gå och stoppa i öronproppar! 

Slött

Ush jag är så trött och sliten. Det tar på krafterna att ännu en gång behöva sköta andras jobb åt dem!
 
Solen skiner, vi har vart ute och gått och Mason sover ÄNTLIGEN i vagnen. Blir nog en tidig kväll för mig.
 
 

Sverige!

Fullt upp här därför den dåliga uppdateringen!


Halvvägs

Vi var uppe och packade och stuvade bilen till elva igårkväll. Mason bara skrek inklusive halva natten så jag är allt annat än pigg!

Upp vid halv sju, mata hundar och unge, packa in det sista och sist men inte minst skyffla in en sovande Mason i bilstolen. Han sov såklart som en stock (hallå, har du hört att man ska sova på natten?)

Stannade väl inne i England, rastade hundar, kissade, köpte mer kaffe och matade Mason som nu halvsover igen *tar i trä* Hoppas det håller i sig till vi är framme.

Jag ska direkt till salongen och få en spray tan redo för bröllopet imorgon. Försökte hinna med en massage med det gick inte med oljan innan sprayen med risk för att det blir flammigt!

I alla fall, bilen är knökfull och jag är orolig inför flyget.


Bild på en nöjdare kille

Tagen tidigare idag innan gapet satte igång, nöjd och tyst i säkert 10 minuter!


Dagens - naturbilder

Tog en långis i solen med hundar och unge. Blå himmel fast fortfarande lite kallt i vinden.

Hundarna njöt och vi stannade vid en bänk och läste en skvallerblaska, med läsa menar jag titta på bilderna.

Knatade vidare hemåt och fick faktiskt en hel del gjort innan skrik-Pelle satte igång. Nu sitter jag på soffan med ungen på bröstet i bärselen och hoppas han slutar snart så jag kan avnjuta min thaimat!

Imorrn bär det av söderut!


Mina nya pjuck!

Footglove heter de och det stämmer så bra. De sitter som en vante på foten, klämmer inte, skaver inte och är så mjuka att gå i. Mina knän tog en redig smäll igår efter en hel dag på stående-gående fot i ett par alldeles för tunna ballerinas från H&M. Ingen som helst sula utan som att gå på bara marken!
 
Inviger dem till flygplatsen på Måndag!

Vilken pärs

Det är svårt att beskriva hur jobbigt allting är och har varit. Man låtsas som ingenting och tar inte i tag i den problemen och hur det tärt på en under en lång tid. Det är bara en ny dag en ny dag och en ny dag. Till slut så spricker man och orkar inte mer. Jag undrar ofta VARFÖR, vad har jag gjort för att förtjäna allt ont som händer mig? Igår var en sån dag. Eller egentligen hela veckan.
 
Det blir helt enkelt för mycket. Det är daglig medicin, det ska masseras, ges medicin igen, matas, tvättas flaskor, masseras, bytas, gås ut, laga mat, städa, packa inför Sverige och bröllop. Man ska försöka se någorlunda ut på bröllopet och kanske hinna med och tvätta året och kanske till och med måla naglarna?
 
I går i alla fall så skulle vi träffa Professor Stenson. Jag trodde väl helt könsskadad som man är att det skulle vara en man, en kvinna kan väl ändå inte vara professor!? Det visar sig vara Magda som varit med oss sen Mason föddes. Vilken lättnad, någon man känner och någon som känner OSS! Jag är så trött på att berätta samma historia om och om igen. Jag kan ju säga att jag gick där ifrån 10 kilo lättare. 
 
Hon sa helt enkelt, kasta ut ALLT ni köpt för att hjälpa koliken, det funkar inte. Byt mjölk vilken vi gjort till Hipps ekologiska ersättning. Håll er till Gaviscone och Zantac för GER'et (halsbrännan) och strunta i resten. GUD så skönt att bara kunna kasta ut skiten och slippa stå där och försöka komma ihåg vilket det var dags för vid nästa matning och hur många gånger han haft den där vätskan under dagen. Alla flaskor, tabletter och pulver åkte i SOPPEN!
 
Nu får han järn och multivitaminer en gång om dagen, gaviscone varje flaska och Zantac tre gånger om dagen. Nu hoppas vi att den nya mjölken gör susen. Hon sa även at gör den inte det BYT! Vi har ju vart livrädda att byta ifall han skulle få ont i magen. Inga problem tydligen. Jag känner mig lätt som en fjäder!
 
Vi hämtade ut hans nya flaskor från MAM och jag ska inte ropa hej förens jag är över bäcken men han dricker saktare och det rinner knappt något ut ur munnen på honom. Tänk om det kan vara så bra att vi hittat VÅRA flaskor?
 
Vi åkte och shoppade lite mellan mötena och Mason fick lite nytt till garderoben, lite bodys, mössor, nya pyjamaser, tröjor och en kapsylmössa från H&M!
 
Jag köpte en par nya ballerinas som är som att gå på moln, det tyckte jag att jag var värd. Väl hemma gnisslades det en del men inte alls lika farligt som de två dagarna innan. Vänder det kanske?
 
Nu vart det långt och jag borde ta tag i packningen medan Mason sover. Vi åker imorgon bitti vid ÅTTA!
Matchar hans nya playsuits - Next 
Gillade dem så mycket att jag köpte nya fast en storlek större - Next
Gullig med ett par jeans!
 
Resten ligger redan i tvättmaskinen!
 

The all clear!

Tack gode Gud! Hans höft är helt ok och behöver inte åtgärdas!

Vi firar med lite lunch i solen (mellan molnen) och hoppas att Mason är tyst ett tag!


På sjukhuset igen

Japp då sitter man här och väntar. Masons höfter ska undersökas med ultraljud för att se vad om något ska göras för att ordna den vänstra.

Vid tre ska vi träffa barnläkaren på the royal hospital och då måste vi försöka få bukt med skrikandet. Igår satte han igång igen vid fyra och var inte tyst förens kvart i nio. Vid tre satte han igång igen så jag gick ner och la mig.

Vid halv sju kom skrik-Pelle ner och skrek lite till sen somnade han en kort stund. Ord känns överflödiga, jag är SLUT!

Måste få bukt med det, såhär kan vi inte ha det!


Inte vår dag

Igår var inte vår dag. Vädret var underbart, solen sken, inte ett moln på himlen. Men vi satt inne och väntade på vår sjukvårdare, 10.30 hade vi tid...

Vid 11.30 hade jag totalt tappat tålamodet och sa till mig själv att är hon inte här vid tolv så går jag. 11.56 klampar hon in utan så mycket som en ursäkt. Nog om det!

Ut i solen med hundar och unge, träffade LA med mopsen Georgie, satt i solen, drack kaffe och snackade skit. Vid tvåtiden var det dock dags att sätta sig i bilen och åka till sjukhuset för ännu ett möte. Sagt och gjort, stressade som ett as. Väl där har de get oss FEL DAG! Japp, vi ska inte vara där förrens Torsdag. Men då har vi redan ett möte på ett annat sjukhus. Så nu har vi möte med barnläkaren vid tio på ett sjukhus och sen ett annat för hans höfter på ett annat sjukhus klockan två. Det är TUR att vi kan vara flexibla.

I alla fall, nät vi väl kom hem vi fyra skrek Mason mer eller mindre konstant i fyra timmar - kolik! Underbart!

Samma sak idag, fast bara tre timmar...

Behöver jag säga mer?


Koo-di Fridge To Go - Kylväska

Klickade hem den här till resan. En av mina problem har varit hur vi ska göra ersättningen på resande fot. Just nu gör jag tre flaskor i taget som jag ställer i kylen och värmer upp efter behov men de får ju inte stå i rumstemperatur i flera timmar. Lösningen är här!
 
Du mäter upp pulvret i en liten burk, häller i kokande vatten i en steriliserad flaska och stoppar i den i väskan, där håller den värmen i upp till 8 timmar! Du kan även göra tvärtom att du kyler kokat vatten så håller den även flaskan kall i upp till 8 timmar. På plats häller du se bara i pulvret och VOILA, vi har ersättning redo att dricka.
 
På så sätt slipper man leta efter kokande vatten som man sen måste kyla ned. 
 
Då sätter vi ett 'tick check' på listan över hur vi gör med mat. Nu är det bara 101 punkter kvar på listan - nästan!
 

Det kom ett foto

Mannens kusiner var här bara några dagar efter vi fått hem Mason, dom gick LOSS med kameran, värre än vad jag är och så kom det här på mejlen.
 
Tyckte det var ganska fint?! Det enda kortet vi har på oss alla tre så det får duga tills vi får chansen igen.
 
 
Har vart ute en långis med hundar och bebis i solen, tvätten fladdrar i vinden och Tigger rullade sig i rådjurskit. Härligt, in i duchen och nu har jag en mindre glad hund med en ren sådan i alla fall.
 
Jag har tinat räkor och lax till middag ikväll, vi får se vad det blir.
 
Igår släpade jag ner fyra resväskor från med kläder jag lagt undan som jag inte kom i eller inte var rätt för årstiden - FYRA RESVÄSKOR! Nu ligger det travar där uppe i hopp om rum i garderoben!
 
Jag lyckades dock rensa ut mer en än svart soppsäck som får gå till bättre behövande. Det får vara nog på sparandet nu, det får inte plats.
 
Kläder finns det i alla fall så det räcker och blir över så nu är det slutshoppat för min del. I alla fall tills vi flyttar till något större med fler garderober.

Packar ordnar och styr!

Här är det full fart! Uppe med tuppen imorse, på med tvätten, in med flaskorna i micron, fram med strykjärn och bräda! Solen skiner men det blåser fortfarande.

Har börjat packa till Mason och förbereda de presenter som ska med.

Nu? Ut med tvätten i solen.


Det vart en Baby Björn i alla fall

Köpte en idag, sjukt mycket bekvämare än Chiccos!

Han sitter mycket bättre också så win win.

Nu? Film och godis!

Baby Björn Active Carrier


Wow

vilken kväll! Tyvärr så fastande jag inte på en enda bild :/
 
Men kul var det, vi dansade som aldrig förr, sjöng (skrek) till live bandet, drack vin, snackade skit och på slutet var vi mogna nog att ta hål på ballongerna i rummet och sjunga som 'the chipmunks' så högt vi bara kunde.
 
Idag är knän och fötter lite möra, öronen ringer lite fortfarande, ögonen svider och min fake tan ser allt annat än snygg ut!
 
Pappan i huset hade fullt upp med en skrikandes bebis, nu inser han hur det är för mig dag ut och dag in sa han lite förvånat när han skrikit i en och en halv timma. Men till slut somnade dem båda när jag smög in tyst som en mus...
 
Idag? Solen skiner men det är kallt i luften, pappan är ledig så vi funderar på att åka till Gifford och gå med hundarna och sedan käka lite lunch där. I kväll börjar vi packa inför resan som går av stapeln här på Fredag. Innan dess ska vi hinna med 4 visiter till sjukhuset. Men vi se SÅ fram emot att åka till Sverige att det får gärna gå FORT!
 

Shopping - Done

Pust, nu är vi hemma! Det vart lite kläder och annat smått och gott. Nu har vi så det räcker ett tag i alla fall!


Lördagen är här igen!

Svärisarna har åkt hem och det är så lugnt, för tillfället. Skrik-Pelle sover i vagnen efter en långpromenad och vi sitter egentligen bara och väntar på att pappan ska komma hem så vi kan åka och shoppa. Det bränner i fickan och kliar i händerna.
 
Måste fylla på med lite basplagg i Mason's garderob inna vi åker till Sverige så får vi shoppa loss på Kappahl och Newbie när vi väl är hemma.
 
Har hunnit städa lite och även ge hundarna lite TLC, klippt klor, borstat tänder, rensat öron och klippt lång hårtestar. Nu sover de så gott lite överallt och jag hoppas de inte känner sig allt för undanskuffade i kaoset. Tigger är lite gullig. När Mason sover där uppe så kilar han upp och lägger sig i sängen, inte allt för nära, men nära nog för att hålla koll på den lille. Skriker han lyfter han på huvudet och tittar på mig för att försäkra sig om att jag har hört att han gastar minsann. Ligger han på skötbordet och gapar så kommer han in i rummet och sitter brevid för att kolla att jag har koll på vad jag håller på med.
 
Om jag får tid ska jag se om jag hittar något nytt att ha på mig ikväll, jag ska nämligen UT! Det är en fund raiser för Simpson's och Neoavdelningen där Mason låg, självklart måste jag gå dit och hjälpa dem få in pengar, det är ju en underbar vad det nu heter. Jag inser oftare att min svenska riktigt tryter. Fund raiser, ingen aning vad det heter på svenska. Good cause, ingen aning. I alla fall så ska vi försöka få in pengar till neoavdelning, bättre än så kan jag inte förklara. Det är BYOB - bring your own bottle så jag tar med mig en flaska vitt.
 
Som sällskap har jag Anita och Diane, det ska bli SÅ KUL!
 
En bild från när vi var ute i Edinburgh förra året

Till resan

vi har klurat lite på hur vi ska försöka lösa allt praktiskt på lättaste sättet när vi är borta. Ett av problemet vi hade var sterilisering av flaskor-nappar. Vi fick tipset av Louisa som vi fikade med idag som vi känner från Neo att Mam har flaskor som man stoppar in mer eller mindre som de är i micron. Lättare än att släpa med sig hela baletten till maskinen man stoppar i micron.
 
Sagt och gjort jag klickade hem deras starter pack, att de sedan är kolikflaskor gjorde inte saken sämre. Att de är gröna? Jag VET, inte min färg men det fanns inte i blått att fa tag på i tid så det fick blir grönt.
 
Perfekt, steriliserade och klara på tre minuter i micron - PING!
 
En mindre sak att tänka på - check!
 

Vad som gör Anti-Colic så speciell

Ventilerad botten så din bebis mår bra

Bottenventilen gör att din bebis kan dricka lugnt och avslappnat: Ventileringshål jämnar ut trycket i flaskan. Därför flyter bebisens mat helt jämnt – utan luftblåsor och skum. Enkelt och avslappnat.

Extramjuk dinapp för ett enkelt byte mellan mamma och MAM

MAM: s designers har tagit fram en dinapp som gör bytet mellan mamma och MAM mycket lätt. För att bebisen tycker att den är sidenmjuk och skön. Det är det som gör MAM Silk Teat® unik.

NYHET: Självsteriliserande funktion

Anti-Colic kan förvandlas till en självsteriliserande flaska med 3 enkla steg.
Det gör att flaskan kan steriliseras i mikron – snabbt och utan att du behöver köpa en sterilisator. Fungerar även perfekt när du är borta från hemmet!


Här om dagen köpte jag även deras (MAM's) nappas som kommer i en liten förpackning som själv kan kastas in i micron med lite vatten i botten för att steriliseras så man slipper köra med hela stora apparaten, jag älskar saker som gör MITT liv lättare!


Ännu mer bebis

Det är svårt att INTE fota när man har ett sån fint objekt. Idag har han varit en liten ÄNGEL, troligtvis efter den sömnlösa natten. 
Min blåögda lilla prins ♥
 

Yes!

Passet är här! Äntligen, vi var osäkra på hur lång tid Mason's pass skulle ta då det tar allt mellan 2-4 veckor för ett vuxenpass och mer för en bebis tydligen då det är deras första. Men idag kom firman som leverar de och nu har jag det i handen. Lille sötnosen!
 
Resorna till Sverige är bokade och vi flyger från Manchester med SAS till Arlanda den 13 Maj! Hem för att hälsa på hela tjocka släkten som inte träffat Mason men även för att jag ska kunna fixa mitt Svenska pass. Sen ska vi bara ta det lugnt i Skärgården och vi hoppas på fint väder. 
 
Dagen innan vi reser är vi på Amy och Rob's bröllop så hundarna ska köras ned till makens föräldrar där de spenderar tiden vi är borta. 
 
Jag har köpt hem lite olika outfits till Mason så han kan se ut som en liten prins på bröllopet. Det är inte det lättaste att hitta en fin outfit i storlek nyfödd vill jag lova. Helst hade jag velat köpa honom en liten kostym men det finns som minst i storlek 3 månader så det får han ta en annan gång! Det lär ju bli fler bröllop!
 
Idag borde skjortan från Ralhp Lauren komma så får vi se hur den sitter. En hel del av det som kommit hem är fortfarande för stort. Men vi har i alla fall EN skjorta som sitter bra. 
 
Väl hemma i Sverige ska vi på min morfars 75-års fest så då måste han ju också vara fin. Det är ju första gången han träffar hela tjocka släkten!
 
 
 

Förberedning

Jag är så glad, fick ett samtal jag väntat på länge och vips så har jag en tid redan nästa vecka istället för i Juli. Idag måste jag sätta igång med att förbereda kläder inför bröllopet. Klänningen jag tänkte ha ligger nedpackad (läs nedknölad) i en resväska. Med tanke på att det är siden så kommer den se allt annat än snygg ut och kommer behöva en hel vecka MINST för att hänga ut sig.
 
 
Klänning från Pepe Jeans ♥
 
Jag måste försöka gräva fram ett par skor i gömmorna, högklackat var inget jag hade på mig igår inte. Matchande väska och sen kanske något fint att ha i håret? Jag tänkte faktiskt ha på mig samma klänning som på bröllopet i Juni. Ingen av de som var där är på det här bröllopet så det är väl ok? Jag har varken tid lust eller ORK att ge mig ut och leta klänning med 7 dagar kvar!
 
Mason's outfit är väl inte helt klar fast jag trodde att det löst sig, suck. 
 
Andrea kom upp och tog en kaffe och samtidigt kom den nya mattan till Mason's rum. Det vart väl inte helt som jag tänkt mig men det löser sig!
 

Godmorgon alla glada!

Det har varit en lång natt här i huset. Nu när det inte är acid refluxen som spökar så drar magen igång så Mason har legat och gnisslat, skrikit och kvidit HELA natten! Inget har hjälpt. Jag tror jag går åt.
 
Gissa vem som sover nu utan så mycket som ett pip?
 
Jag tog över honom i vår säng så jag kunde stoppa in nappen lite snabbt istället för att sätta mig upp stup i kvarten och böja mig över vaggan. Funkade ypperligt! Man sover ju inte så hårt i alla fall när det ligger en siren och gastar i örat på dig.
 
Idag? Ja... Helst skulle jag vilja åka och shoppa. Fick rensa ut MER kläder från Masons garderob igår och nu känns det som om han inte har NÅGOT att ta på sig. Tog på honom en jättesöt liten kortärmad skjorta igår, stackars unge, den var som en tvångströja! Så den ihop med lite annat får läggas i högen till den blivande kusinen.
 
Svärisarna de är kvar än, behöver nog inte säga mer. Om 8 dagar bär det av mot bröllop och Sverige. Jag får lätt panik och blir kallsvettig när jag tänker på det.
 
 
Fotade lite igår, vad tycker du?

Too cute!

Min lilla kille, söt som socker eller hur?

10 veckor - BF - KAOS

Skulle egentligen skrivit igår men det var totalkaos hela dagen.  Vi började natten med att Mason skrek mer eller mindre hela tiden. Eller skrek, han kvider då han har ont. Vi fick lite sömn och på morgonen satte han igång igen och då vart jag galen. Jag ringde doktorn och sjukvårdarna som vart här och gav dem ett sanningens ord. Nån ordning får det faktiskt VARA!
 
I alla fall, sagt och gjort. Jag fick en tid hos doktorn på eftermiddagen och redan på morgonen var det dags för hans vaccinationer. Han skrek varken mer eller mindre än han gör när det bränner i halsen på honom så det var egentligen inte så mycket att bli stressad över.
 
I alla fall, ut därifrån och ned till stan för att hitta ett tyst litet fik för att mata den lilla snobben. Han sa inte ett knyst, vilket var tur då fick vi lite lugn och ro. Hem och undvek svärföräldrarna genom att möta L-A, Carlie och Julie för en snabb lunch och lite skitsnack.
 
Väl hemma så måste jag säga, HERREGUD! God love them men det är TUR att mina svärisar inte bor närmre just nu. Oj, tre hundar, en skrikandes unge och två pensionärer. Jag tror jag höll på att få en liten attack där på eftermiddagen så jag tog en skrikande ungen ut i vagnen och gick varv runt byn i solen. 
 
Upp till doktorn där vi fick nya tabletter utskrivna. Nu får vi hålla tummar och tår för att det funkar.
 
I alla fall, back till roligare saker. Igår var mitt BF - 30 April. När de sa att han skulle vara en stor bebis så trodde jag först inte på dem. Hallå han vägde ju bara 1580 gram! Haha, tji fick jag, 4100 gram väger klimpen. Han går upp nästan 100 gram per dag! Nu ska man vara glad att man inte hann varken till BF eller fick gå över tiden *kallsvettig*
 
Vi gick ut och käkade middag igår och det var en trött mamma och bebis som stöp i säng igår. Han åt vid 12, 4 och sen 8 igen imorse. Lilla killen, så duktig!
 
I alla fall, idag är en ny dag. Jag har MASSOR att göra och ska börja med att hoppa i duschen. 
 
Bärsele från Chico, funkar utmärkt än så länge!