Mammas lilla snuff

Visst är han fin i sina små kläder?! Idag kör vi på stort, nämligen storlek 50!

Visst är det lite stort fortfarande men värt att prova.

Spana in den lilla munnen ♥
 
 

Kommentarer
18 ÅR, GIFT & TVÅBARNSMOR. säger:

Nämen vad roligt att hitta en med prematur. Faktiskt svårt att hitta. Vad söt han är och väldigt fint namn!

-

Sv: Vincent föddes i vecka 31, alltså 9 veckor tidigt. Vi fick ligga inne på neonatal i cirka 4 veckor men fick sedan åka hem i '' tidig hemgång ''. Fick dock då åka hem med sond m.m. Hur var det för er?

Vincent var beräknad att komma egentligen den 8:e maj.

Svar: Jag pumpade först. Köpte en elektrisk pump, handpumpen var skräp! Fick tips on en kräm innan jag började - Lanolin - den är FANTASTISK! Provade att amma men jag ville helst ha koll på vad lillen fick i sig liksom. Så han åt bara bröstmjölk i ca 5 veckor sen 50 50 med ersättning och nu bara ersättning. En riktig gam har jag hemma, han äter 120 milliliter 8 gånger om DAGEN! Inte undra på att han går upp så mycket vikt haha!
Vad vägde Vincent när han föddes och vad väger han nu?

Jag fick sprutor med sterioder innan han föddes som hjälpte hans lungor så han behövde aldrig cpap som tur va!

Han ni gjort dom hemska ögonundersökningarna?
Mrs Baltzer Bayne

2013-04-16 | 19:28:31
Bloggadress: http://www.missvendel.blogg.se
18 ÅR, GIFT & TVÅBARNSMOR. säger:

Okej. Vincent fick använda sig av CPAP, han fick hjälp av den i ungefär 5 dagar. Utöver det var det inte mycket som han hade, mer än sonden. Vincent började även visa sig sugen på att amma ganska direkt men mina bröst blev väldigt förstörda över att behöva pumpa sedan låta Vincent amma.

Fick därför börja behandla mina bröst hela tiden och testade olika huskurer. Ingenting fungerade. Mina bröstvårtor höll bokstavligen på att ramla av och när det inte blev något bättre utan endast sämre, även tröttnade jag på att se blod i hans mungipor varje gång han ammade så beslöt jag mig för att sluta. Nu äter han endast NAN 1 PRO och det går alldeles utmärkt. Skönare ändå även att även låta pappan kunna mata, nu har jag dessutom lättare att vara ensam hemma med båda barnen. Med att amma blir man automatiskt väldigt fast..

2013-04-16 | 20:09:16
Bloggadress: http://www.missvendel.blogg.se
18 ÅR, GIFT & TVÅBARNSMOR. säger:

Jag fick också sprutor med steroider innan han föddes, både i låren och rumpan. Minns inte riktigt om det var två eller tre sprutor som jag fick. Jag fick även dropp som hjälpte hans lungor att utvecklas lite ytterligare men även all medicinering som försökte stoppa upp allting. Det fungerade inte riktigt - han ville ut.

Trots att han kunde andas själv och var stark redan direkt så fick han CPAP:en. Det fick dock alla barn där på avdelningen, trots att de var för tidigt födda eller om det var någonting annat tokigt. Det var bara för att vara ett steg före barnen hela tiden.

Vincent vägde hela 1795 gram när han föddes. Vilket var ganska mycket trots att han var i vecka 31. Men han gick sedan ned till som minst ca 1590. Idag väger han 2640 gram, en stor liten kille men ännu kan han inte riktigt ha storlek 44 på bodysarna. Vad väger Mason nu? =)

.......

Du kan föra muspekaren över texterna som är ovanför min header. Där finns alla kategorier och årtal/månader. Förstår du?

Svar: Tror det är magnesium man får i droppet, det fick jag, det ska hjälpa hjärnans utveckling!
Mason väger 3400 nu! Jag sa ju att han var en gam haha! Han har 44 som bäst men idag trotsade vi och använde 50 från Newbie, lite stort men då kan man vifta på armarna bättre hälsar Mason!

1580 vid födseln, ned till 1480 och sen upp igen. Nej dom försökte stanna upp det på mig med, dom lyckades i 3 dagar sen ville han ut! Då var det inte mycket man kan göra haha!

Ska kika om jag kan se hur man gör 'blondin'
Mrs Baltzer Bayne

2013-04-16 | 20:23:08
Bloggadress: http://www.missvendel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback