Tjurig bebis

Tji fick jag som skrev ett inlägg om hur bra Mason sover. Inatt har han vart riktigt kinkig. Ätit varannan timma och gnällt mellan måltiderna. Imorse vaknade han vid sex och gnällde två timmar efter sista maten så jag la honom i våran säng. Vid nio fick jag väcka honom, inte ett pip sa han! Fem timmar utan käk?

Han blir så ledsen efter mat att han gallskriker så jag måste ringa någon och be om hjälp. Dropparna hjälper inte alls, kan han vara allergisk?


Kommentarer
Pia säger:

Många bäbisar har svårt att klara maten. Speciellt om det inte är bröstmjölk. Nu är han ju oxå prematur och hans lilla mage är inte redo. Ingen plåtmage där inte. Så min gissning är att han helt enkelt får ont i magen när han äter :(

2013-04-15 | 22:48:44
Alisa ❤ Amor Vincit Omnia säger:

Prematurer har strul med magen, tyvärr är det något de får dras med. Rapar du honom under måltiden? Kan hjälpa med de värsta gaserna. Kommer maten för snabbt ur flaskan? (minns inte om du ammade)

Svar: Rapar honom (han äter bara erstänning på flaska nu sedan cirka 10 dagar tillbaka) han har altid ätit på flaska, även bröstmjölk.
Han får droppar för att hjälpa men jag vet inte om de verkligen funkar. Igår bytte jag napp till storleken större för jag tänkte att han kanske fick suga för hårt för att få i sig drickan och TA I TRÄ så är han bättre idag!?

Det känns lite som en gissningslek, man vet inte vad som är rätt och fel...
Mrs Baltzer Bayne

2013-04-16 | 21:05:36
Bloggadress: http://alisagonzalez.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback