Trött

Oj vad trött jag är. Men jag får nog nästa skylla mig själv. Efter en fullspäckad dag med sjuk hund som skulle skjutsas till vetten för att hämtas 6 timmar senare. Rörmokare hemma som skulle byta två element så jag kunde inte lämna dom andra två hundarna hemma. Så en av dem fick jag skjutsa till Hayley och en fick jag ta med mig i bilen. För kallt att lämna dom i lägenheten utan värme. I slutändan tror jag att vi kom hem vid 9 tiden på kvällen?!
Hundarna är slut och det är jag med. Kunde inte somna, tankarna bara snurrar. Alla verkar använda mig som någon slags psykolog. Dom lastar av sina problem på mig och ältar det som varit i deras liv genom mig. Man blir helt utsugen, energiknyckare! Somnade visst tillslut men vid halv tre vaknade jag igen och kunde inte somna om. En halvtimma senare tog jag beslutet att ta något att äta i hoppet om att somna om. En halv honumgsmelon senare som jag åt i ett kolsvart kök kunde jag ändå inte somna om. Vid kvart över åtta ringer telefonen från KOREA så då var det bara att pallra sig upp.
Nu är jag slut som artist och ska ta ut hundarna efter att ha tvättat och städat upp röra efter gårdagens arbete med elementen.