38+3

I Torsdags kom barnvårdaren för att väga Mason och även se hur vi kan hjälpa honom med hans kolik. Tyvärr är det inte mycket mer än det vi gör man KAN göra. Vi har droppar, vi masserar och nu kommer de nya flaskorna så får vi se om de hjälper.
 
Annars har han en väldigt mild form av kolik och skriker inte som många barn i flera timmar. Utan han kvider lite och man ser att det gör ont på hans minspel. Han drar upp knäna och blir stel som en bräda.
 
Men i alla fall, tubba wubba som vi kallar honom väger nu hela 3560 gram! Yeeeey! Kul att veta att man gör något rätt i alla fall! Inte undra på att han har ont i magen dock när han äter 2 gånger som mycket som en 'normal' bebis vid den åldern ska äta. Men är han hungrig så är det bara att mata honom säger de, blir det för mycket så spyr han bara upp det överflödiga. Spyr gör han väldigt sällan så han är nog bara en big hungry boy helt enkelt.
 
Nu kommer snart brevet för vaccinationerna som sker vid 8 veckor, 12 veckor och 16 veckor. Vill gärna att han har nån slags vaccination innan vi åker till Sverige.
 
I alla fall, idag är Mason hela 9 veckor gammal och det är underbart att ha honom hemma!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback