Mycket konstig mat

blir det tycker jag.

En kompis berättade på Facebook om några vitlöksbiffar hon skulle äta till middag och jag vart så sugen så jag sprang in i köket och rörde ihop dem, efter 10 minuter max låg dom i pannan och stektes så gött i pannan. Tog en bit och höll på att spy, nötfärs smakar skit mina vänner. Sjukt besviken vart den en tallrik All Bran med mjölk. Det kallas inte ens mat i mina ögon.

Idag till lunch vart det grekisk yoghurt, varma blåbär och All Bran.
Det som går ned bäst är kolhydrater och så lite kött som möjligt. Kött är äckligt men salami går bra än så länge. Det här kommer bli 7 låååååååånga månader och jag kommer rulla fram med alla kolhydrater jag käkar!

Snart rullar jag förbi dig!

Godmorgon!

Här är man trött vill jag lova! Jag ger all min 'vad det nu heter' till dom som jobbar heltid, det hade jag ALDRIG fixat! Inte en chans alltså. Jag orkar knappt sitta upp dagtid. Hade jag inte så ont i ryggen hade jag legat i sängen hela dagen och glott på folm och vilat. Men som sagt, ryggen ,den ryggen. Det är typ ryggslutet som gör ont, mest ont när jag ligger ned. Så jag är trött men kan inte ligga ned och sova för länge utan att få skitont.
Mår lite illa också tror jag minsann.

Imorgon ska vi ut och fira min födelsedag,
jag tänke pimpa en sopsäck, det är väk det enda som passar egentligen. Tanken att ta på mig smink och locka håret känns som att springa ett helt maraton. Ingen ork!

Där inne

pickar ett litet hjärta! Det fick vi se idag och allt ser bra ut. 14 mm lång, vilken baddare va? Nu blir det inga fler UL förrens vid vecka 12 om det inte skulle kännas konstigt igen!

Håll tummarna

nu vankas det UL idag igen, så vi får väl se hur det går. Ganska trött på att gå runt och älta, ha ont utan att kunna göra något så nu får vi väl se vad dom säger. Men håll tummarna som sagt!

Första dagen utan illamående!

Tummen upp!

Håll tummarna

igår var en redig skitdag, mådde illa mer eller mindre från det jag vaknade till det jag gick och lade mig. Läste på någon sidan att man skulle äta innan man lade sig så jag tryckte i mig två rostade mackor och *tar i trä* än så länge mår jag prima.

Mår inte illa alls! Hoppas det håller i sig så man kan få något gjort idag!

Skulle behöva handla, köpa luftavfuktare, lämna tillbaka lite kläder. Förbereda inför när dom kommer och installerar värmen. Varenda garderob och skrubb måste tömmas (vart ska jag ställa skiten är frågan) då dom ska dra rör och grejjer. Nu kom vi från ämnet men håll tummarna för att det håller i sig!

Man kan väl säga att

jag mår skit 90% av tiden. Jag mår illa, och det är ingen 'morning sickness' det är dygnet runt illamående vi snackar här. Vaknar mitt i natten och mår illa, vet ännu inte riktigt vad som gör att man mår mindre illa, att äta eller inte äta?

Är så trött att jag gärna tar en liten tupplur mitt på dagen. Går och lägger mig runt 8-9 på kvällen och vaknar vid 7 tiden. grymt seg och har ingen energi att göra något som helst. Jag ska tacka gudarna för att jag inte har ett heltidsjobb, det hade jag aldrig fixat. Igår var jag så lat så när hemtelefonen börja pipa för den behövde laddas så tog jag helt enkelt en sked jag hade inom räckhåll och bände upp skiten och slet ut batteriet. Så vart det tyst igen. Jag är totalt kolugn ockå som ni märker. Hormonerna påverkar inte alls mitt humör (stackars Stu)
På tal om barn så är en gammal kompis gravid med tvillingar. Hon och hennes tjej gick privat och första gången så tog sig två små battingar som kommer i Mars. Vet inte om jag skulle palla med 2 stycken på en gång om jag ska vara ärlig men dom är ju två mammor så det är nog lite enklare.

Den 20 Oktober är den möte med barnmorskan där man pratar om det mesta vad jag förstår och jag har blivit ombedd att ge det cirka 2 timmar. Herregud, vad ska vi prata om? Ska jag ta med mig kaffe och kakor?
Har inte UL igen förrens i November då vi förhoppningsvis får en bild som vi inte fick sist, det var iof inte mycket att se på skärmen när vi var där i veckan. Sen knallar det på om allt går vägen såklart.

I början av Januari får vi scannen som berättar vad det är, pojke, flicka eller alien. Så då börjar det seriösa shoppandet. Lite synd att vi inte vet när vi är hemma i Sverige så jag kan shoppa men jag får väl åka tillbaka i Februari kanske och göra det då?

Det blir ingen Dubai resa för oss, orkar inte flyga och egentligen så har vi inte tid heller mellan UL, möten och sen Jul som då blir ett kapitel för sig. Hoppas jag slutat må illa annars kommer det bli en lååååång jul för mig och dom runt mig.

Så nu vet ni! I Maj kommer förhoppningsvis en tvåbening till Baltzer Bayne familjen.