Fotar

I brist på annat...
 
Känner mig så 'up beat' en sekund för att nästa tänka herregud snälla sluta skrik...

 
Problemet är att ju mer han skriker ju mer luft får han i sig och ju värre blir det. Så man blir panikartad och försöker få tyst på honom på alla sätt. Och alla sätt är ju bra förutom de dåliga. De dåliga funkar en sekund för att sedan inte funka alls, precis som de bra. 
 
Man vet aldrig vad som kommer funka eller inte. Idag fick jag gå till tandläkaren och ligga i stolen med Mason på bröstet i sin Baby Björn, det gick finfint. Trots att tandläkaren sa att det hade hon minsann aldrig sett i sin tandläkastol innan. Som sagt, alla sätt är bra utom de dåliga. Nu ikväll gick det inte få tyst på honom i Baby Björnen överhuvudtaget. Stog med honom i sin Stokke och körde honom tvärs över det gamla trägolvet vi har i vardagsrummet. Då var han tyst, till man slutade. Det slutar ju med att han är så övertrött att han inte kan somna. Det verkar som om det är en dag relativt bra och den nästa är total kaos.
 
Aja, imorgon är en ny dag...

Kommentarer
sweetdella säger:

Jättebra blogg älskar den. skulle blivit så glad om du och andra klicka dig in på min blogg som heter sweetdella.se där finns även många bra design tips.

2013-05-29 | 16:30:41
Bloggadress: http://sweetdella.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback