Emile Et Rose Jacka

Eftersom vi inte vet när Mason kommer hem så känns det svårt (nej inte svårt på det sättet, det är lätt att shoppa) att veta vad han behöver när han väl kommer hem. Igår snöade det och det ligger fortfarande vitt på marken. Förra Mars var vi på stranden och hade picnic ihop med resten av Skottland då vi hade värmebölja som varade ganska exakt en vecka. Så vem vet vad vi har för väder när trollet kommer hem!?
 
Med det sagt så tycker jag att han behöver både en overall och en jacka. Det skadar ju inte att hålla lillen varm med tanke på att han är van att ligga i en varm kuvös och mysa! Så det vart en liten jacka i storlek 0-3 månader från Emile Et Rose.
 
 
Klickade även hem en tunnare overall i 0-1 månad bara för att han ska vara varm i bilstolen när vi väl tar hem honom. Jättesöt i blått med tunna ränder ♥
 
Med tanke på hur liten han är så kanske kläderna inte kommer passa på bra länge vem vet?
 
Idag om brevbäraren med fler paket till Prins Mason. Vi fick stickade kläder från Norge och även från våra vänner i England. En overall med matchande mössa och booties från Eller i Norge, handstickat i benvitt och två koftor och en mössa från Claire och Richard.
 
Ett par kort kom också med 'get home soon' hälsningar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback