Rekommenderas varmt

Vi köpte ju ett babygym från Mamas & Papas vilket var skräp. Bågarna var så mjuka att det säckade ihop och var riktigt fult och tråkigt. Så jag gick tillbaka med det och hittade det här. Kan rekommendera det till ALLA som vill ha ett gym med massor av roliga funktioner. Det lyser upp, blinkar, spelar sånger, berättar sagor, spelar upp olika ljud och har riktiga röster som pratar till barnet. När barnet rör vid de olika hängande leksakerna spelas nya ljud och truddelutter upp. 
 
Du kan även flytta på leksakerna när barnet sedan ligger på magen och du får även med en kudde för att hjälpa barnet träna att hålla huvudet uppe. Du kan även köpa nya kasetter med olika ljud och även lära barnet andra språk!
 
Mason kan ligga där i en timma och bara titta och sparka runt. Tänk om man köpt rätt sak med en gång, vad pengar man hade sparat!
 
 
 
 

Kommentarer
Camilla ♥ 130510 säger:

Vad kostar ett sånt? Låter väldigt dyrt :P

Svar: Det kostade 999:- och kasetterna kostar 169:-
Jag tyckte väl att dte var lite saftigt men idag låg han där nöjd och glad i en timma så jag hann duscha och tvätta håret i lugn och ro. Han verkligen älskar att ligga där och det är värt varenda krona haha!
Mrs Baltzer Bayne

2013-06-26 | 08:52:06
Bloggadress: http://mirabilibus.blogg.se
Camilla ♥ 130510 säger:

Åh ja det låter verkligen värt det :D

2013-06-27 | 19:57:42
Bloggadress: http://mirabilibus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback