Stödstrumpor och annat skoj!

Oj vad ont jag fick i benen igår. Det kan ha med promenade och allt springande i trapporna att göra så jag fick rota fram mina flygstrumpor och dra på dem för lite stöd. Tror väl att stödstrumpor är ungefär samma sak?
 
Igår drog jag igång appen 'Runkeper' för första gången på flera månader. Normalt sett är jag ute med hundarna på en 5 km runda varje dag men det har reducerats drastiskt med tanke på väder och att jag fått ont i magen så fort jag drar på lite. Men igår som sagt, ned på stranden vart det. Visst har man saktat i hastighet så en sträcka vi normalt nästan får in 5 km på fick vi in ynka 2.6 km men det är inte fy ska det heller. Man måste ju börja någonstans eller hur? Så fort DHL vart här och hämtat lite paket till kunder i Sverige så drar vi på oss stövlarna och ger oss ut igen. 
 
En bild från stranden igår...
 
Diane kommer upp och fikar idag, har inte sett henne på över två veckor efter hennes pappa fick en stroke. Men idag ska vi ta igen det :)
 
Sitter med en portion pasta med chorizo, bacon och tomat jag gjorde igår. Underbart gött! Har även städat undan alla dessa flaskor och dragit ut skåpet ur trollets rum så nu ekar det nästan tomt där inne. Bara vagnen, moses korgen, en antik stol och hundarnas Lord Lou säng står där inne. Men snart så... Blir det ändring på det!
 
Satt och kollade på sängar igårkväll igen och jag kan inte bestämma mig trots att jag trodde att jag redan gjort det. Stokke eller Troll Royal? HJÄLP!
 
 

Kommentarer
lisa säger:

Super fina sängar :)

Svar: Nu vart det en Stokke efter många om och men
Anna Erica Baltzer

2013-01-24 | 15:12:43
Bloggadress: http://lisajadeholt.blogg.se
Pia säger:

Jag har alltid suktat efter en STOKKE!

Svar: Nu är den beställd så du är välkommen att provligga :)
Anna Erica Baltzer

2013-01-24 | 16:57:38
maria säger:

troll :)

2013-01-24 | 21:59:34
Pia säger:

Jag är inte så lång, så det ska nog gå :)))

2013-01-25 | 11:18:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback