Tröttmössa

Somnade som en stock igår vid 10, vad hände med party pinglan man en gång var? Efter en mysig middag på kinaresturangen i grannbyn var det ett bad och en påse popcorn som stog på kvällens lista. Vid nio började ögonlocken bli tunga och vid 10 var jag i drömmarnas värld.
Vaknade vid fem och var klarvaken, låg där och filosoferade och lyssnade på stormvindarna utanför medan Baby Boo rugbytacklade sovrumsdörren för att ta sig in. Han hör direkt när jag är vaken men han snarkar nått så in i bänken så han får sova utanför sovrummet i hallen. Han sover som en kung där ute men som sagt, vid femslaget börjar han hålla låda. Han kan öppna dörren själv om den bara dragits till men självklart når han inte up till handtaget, så han gör sitt bästa att försöka slå ned dörren med sina 3 kilo. Funkar inte det så piper han till han får komma in. Vi lyckades till slut somna om allihopa. Eller ja, vi som vart vakna!
Mannens larm gick vid 7 och då var det bara att dra sig upp med en huvudvärk som heter duga. Idag ska vi baka och göra lite mysiga saker för ute går det inte vara. Det är gul varning ute, stormbyar med 24 sekund-meters vindar, gul varning är steget ned från röd, den mest allvarliga varningen. Så vi håller oss inne så mycket som möjligt och gör roliga saker här istället och hoppas på att taket håller sig på plats.
Men såhär sött kan man sova på morgonkvisten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback