Baby Boom

Igår fick vi roliga nyheter. Stu har två goda vänner från sin tid på universitet som även åkte ned till Spanien tillsammans och jobbade ihop när vi träffades. Paul och Jim, som har sina respektive Sara och Becky. Paul och Becky har sedan tidigare en liten flicka - Rosie medan Jim och Becky gifte sig för två år sedan.
Igår i alla fall så ringer Paul för att gratulera oss igen men även för att berätta en liten hemlis, dom väntar också barn, och gissa vilket datum? 31 MAJ! Så vi har BF samma dag! Nu är ju chansen väldigt liten att vi skulle få på samma dag men ändå.
Förra veckan fick vi reda på att Becky och Jim väntar sin första bebis med som är beräknad i slutet av Juni. Min svenska vän Jennie i Edinburgh väntar sin andra bebis och har BF i April. Det kommer krylla av ungar! Ska bli jätteskoj att åka ned till Newcastle till Becky och Jim i sommar och förhoppningsvis ta med både hundar och unge och grilla och ha det mysigt i solen!
Paul och Sara bor i Leeds som ligger väldigt nära Stu's föräldrar så dom hoppas vi kunna träffa när vi åker ned till dom blivande farföräldrarna.
Jag vill kunna resa mycket med min bebis, vi har redan planer att åka hem till Sverige i Juli-Augusti för att fira min mammas 50-årdsag och min brors 30-årsdag. Så tillsammans ska dom ha en 80-årsfest ute i skärgården. Ser redan fram emot det så nu väntar vi bara på ett datum så vi kan boka flyg. Men hur bokar man flyg åt någon som inte ens är född? Vi kanske får boka våra och sen lägga till en biljett till bebisen när h*n väl är här. Drömmen är väl egentligen att kunna vara hemma i Sverige varenda sommar ute i skärgården.
Förhoppningsvis så kommer vi iväg till Dubai i November 2012 också eftersom vi skippar det i år. Min väninna Rosie ska flyga ut till Dubai nästa vecka med sin lilla tjej Bonnie som är 7 månander så vi får väl se hur det går för dom innan vi bestämmer oss. Hon är världens snällaste lilla unge och skriker sällan så det kommer nog gå jättebra på flyget för dem! Jul nästa år blir nog Sverige igen så den lilla kommer nog resa en hel del under sina första år. Man får ju ta chansen att resa med dom innan dom börjar skolan och man måste följa skolårets scheman.
Här börjar dom 'pre-school' vid 4 år men man kan vänta till 5 om man vill. Vid 3 börjar dom 'school nursery' och vid 2 kan man ha dom i 'play group' två timmar per dag 2 gånger i veckan. Men igen det är ett val man kan göra!

Kommentarer
Lisa säger:

Tack sötis ;) visst är det mysigt! Hoppas du mår och magen mår bra ;) kram

2011-11-25 | 11:06:58
Bloggadress: http://lisajadeholt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback